Yaxin Mold

ZheJiang Yaxin Mold Co., Ltd.
itulau

O le maketi o taavale afi a le lalolagi ua si'itia i le $39.6 piliona i le 2022, ua sauni e ausia le $61.2 piliona i le 2028

Dublin, Oketopa 23, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — Le ”Maketi o Ta'avale Ta'avale: Fa'asologa o Alamanuia i le Lalolagi, Fa'asoa, Tele, Tupulaga, Avanoa ma Va'aiga 2023-2028“ ua faaopoopo le lipoti iResearchAndMarkets.como le taulaga.
O le maketi o taavale afi a le lalolagi ua oʻo i le tuputupu aʻe tele, e oʻo atu i le maketi o le US $ 39.6 piliona i le 2022. E tusa ai ma le au suʻesuʻe maketi, o lenei tulaga agai i luga o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau, ma le maketi ua fuafua e oʻo atu i le US $ 61.2 piliona i le 2028, faʻaalia se malosi Fa'aopoopo Fa'aletausaga Fa'atupulaia Fua'iga (CAGR) o le 7.4% i le vaitaimi o fa'ata'ita'iga mai le 2023 i le 2028.

O lo'o fa'atatau i mea tau ta'avale e fa'atatau i se elemene teuteu o ta'avale, e aofia ai se ta'i fa'ata'ita'i e faia mai mea e pei o palasitika, u'amea, po'o le pa'u malo, lea e tu'u i fa'amalama ma vaega eseese o le ta'avale.E aofia ai vaega e pei o le teuteu i totonu, 'au o le faitoto'a, fa'alava i autafa, fa'avili uili, savili, fa'apalapala, fa'amalama, fala ta'avale, ma pulou afi.O masini ta'avale e tapuni ai avanoa e tumu i mea fa'apipi'i, e ufiufi ai vaega e fa'ateleina le kilia va'ava'a, fa'apea fo'i avanoa i le va o le tioata ma le tino o le ta'avale.E maua ai le puipuiga mai le susu ma le pala mo totonu o le taʻavale, puipuia le faʻaputuina o palapala ma pefu i luga o paʻu ma apaʻau.

Tulaga Autū Maketi:

O loʻo molimauina nei e le maketi o taavale afi a le lalolagi i le taimi nei le faʻateleina o le manaʻoga mo le teuteuina o foliga i tua, leitio, faʻamau totonu, ma isi vaega.O nei talosaga o se tasi lea o mea autu e faʻatupuina ai le tuputupu aʻe o maketi.O loʻo ofoina atu e le masini taʻavale le tele o mea lelei, e aofia ai le faʻaumatiaina o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi taugata ma le siosiomaga, le puipuia o le galuega lona lua mo le faʻaogaina o le faʻaogaina, le mafai ona faʻapipiʻi le tele o lanu ma ata 3D, e fesoasoani uma i le tuputupu aʻe o le maketi.

O taʻitaʻi taʻutaʻua maketi o loʻo taulaʻi atu i le faʻalauiloaina o ni auala fou e faʻaleleia atili ai le matagofie o totonu ma fafo o mea taʻavale.O nei fa'afouga e aofia ai le fa'avasegaina fa'apitoa e ala i polokalama faakomepiuta fa'ateteleina.E le gata i lea, o loʻo faʻamanuiaina le maketi mai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo taʻavale faʻatau pisinisi (LCVs) faʻapipiʻiina i paʻu paʻu maualalo i le lalolagi atoa.O le faʻalauteleina o pisinisi taʻavale o loʻo faʻateleina ai le faʻatupulaia o maketi.

O le si'itia o le fa'aogaina o masini fa'apipi'i i le gaosiga o vaalele, fa'alava o le ea, ma atigi fa'ata o lo'o saofagā i le fa'alauteleina o maketi.E le gata i lea, o le faʻateleina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le hydroforming ma le faʻapipiʻiina o masini, faʻaosofia e le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea mama mama, o loʻo aʻafia ai le tuputupu aʻe o maketi.

Vaega o Maketi Autu:

O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se auiliiliga auiliili o faiga autu i totonu o vaega taʻitasi o le maketi o taavale afi a le lalolagi, faʻatasi ai ma faʻamatalaga i le lalolagi, faʻaitulagi, ma le atunuʻu tulaga mo le vaitaimi mai le 2023 i le 2028. O le maketi e faʻavasegaina e faʻavae i luga o tekinolosi, talosaga, ma ituaiga taavale.

Fa'avasegaga e ala i Tekinolosi:

Fa'ali'i

Su'i tui

Fa'aliga Fa'asa

O isi

Vaeluaga ile Fa'aoga:

Vaega i fafo

Vaega i totonu

Vaeluaga ile Ituaiga Ta'avale:

Ta'avale pasese

Ta'avale Fa'atauga Mamā

Ta'avale mamafa

Vaeluaga ile Itulagi:

Amerika i Matu

Asia ma le Pasefika

Europa

Amerika Latina

Sasa'e Tutotonu ma Aferika

Fa'afanua Tauvaga:

O le lipoti o loʻo suʻesuʻeina maeʻaeʻa le tulaga faʻatauvaʻa o le alamanuia, e faʻaalia ai talaaga o tagata taʻalo autu e pei ole Alpine Mold Engineering Limited, Amtek Plastics UK, Chief Mold USA, Flight Mold and Engineering, Gud Mold Industry Co. Ltd, JC Mould, PTI Engineered Plastics, Sage Metals Limited, Shenzhen RJC Industrial Co.Ltd, Sino Mould, SSI Moulds, ma Taizhou Huangyan JMT Mould Co. Ltd.

Taliina Fesili Autu:

Na fa'afefea ona fa'atinoina le maketi o ta'avale ta'avale a le lalolagi, ma o a fa'amoemoega o le tuputupu a'e mo tausaga a sau?

O le a le aʻafiaga o le COVID-19 i luga o le maketi o taavale afi a le lalolagi?

O fea itulagi o lo'o avea ma maketi autu mo masini ta'avale?

E faʻafefea ona vaelua le maketi i tekinolosi, faʻaoga, ma ituaiga taʻavale?

O a mea e mafua ai ma lu'itauina le alamanuia?

O ai le au taʻalo autu i le maketi o taavale afi a le lalolagi?

O le a le tulaga faatauva o le maketi?

O a la'asaga i le filifili tau o alamanuia?

Uiga Autu:

Lipoti Uiga Fa'amatalaga
Nu. o Itulau 140
Vaitaimi Va'aiga 2022 – 2028
Fuafuaga Tau Maketi (USD) ile 2022 $39.6 piliona
Fuafuaga Tau Maketi (USD) a'o le'i o'o ile 2028 $61.2 piliona
Fuafuaga o le Tuputupu ae Fa'aletausaga 7.5%
Itulagi Ufiufi Global

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i lenei lipoti asiasihttps://www.researchandmarkets.com/r/3kei4n

E uiga i ResearchAndMarkets.com
ResearchAndMarkets.com o le puna taʻutaʻua a le lalolagi mo lipoti faʻavaomalo suʻesuʻega maketi ma faʻamatalaga maketi.Matou te tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga lata mai i maketi faavaomalo ma faʻaitulagi, pisinisi autu, kamupani pito i luga, oloa fou ma faiga fou.

maketi o taavale afi i le lalolagi atoa


Taimi meli: Apr-18-2024