Yaxin Mold

ZheJiang Yaxin Mold Co., Ltd.
itulau

Iloiloga i le atina'e lelei o mea e mana'omia i aso uma

O se limu o se meafaigaluega mo le fausiaina o se tusiga, ma o le meafaigaluega e aofia ai vaega eseese, ma e eseese fomu e aofia ai vaega eseese.E masani lava ona iloa le faagasologa o foliga o le tusiga e ala i le suia o le tulaga faaletino o le mea na faia.

E tusa ai ma metotia faʻapipiʻi eseese, e mafai ona vaevaeina le paʻu i ituaiga faʻapipiʻiina e fetaui ma manaʻoga eseese.O loʻo i ai le tele o tui faʻapipiʻi mate, extrusion molding mate, palasitika fausia mate, maualuga faʻalauteleina polystyrene molding mate, ma mea faapena.

I aso nei, o le faʻaaogaina o oloa tekonolosi fou e pei o le vevela vevela molds ua vave ona atiaʻe oloa oloa.I aso nei, seʻi o tatou vaʻavaʻai i le faʻaleleia o tulaga lelei o oloa faʻatau!

A'oa'oga 1: Fa'apuupuu le taimi fa'alelei o mea e mana'omia i aso uma

Ona o le tapulaʻa o le taimi malulu o le sprue system, o vaega e mafai ona tuliesea i le taimi pe a maeʻa le faʻamalosi.O le tele o pa'u manifinifi e gaosia i masini tamo'e vevela o lo'o i ai le li'o fa'asolo e itiiti ifo i le 5 sekone.

Tulaga lelei 2: Faʻasaoina le tau o le gaosiga o oloa faʻatau

I totonu o le faʻamaʻi vevela vevela mama, e leai se malulu malulu, o lea e leai se tau o gaosiga, lea e sili ona taua mo le faʻaogaina o palasitika taugata.

O le mea moni, o le tele o gaosiga vevela vevela i le lalolagi ua atiina ae vave i le lalolagi pe a taugata le suauu ma palasitika mea mata, ona o lenei tekinolosi ua faia se sao tele i le tele o fanua, e le gata i oloa mold i luga o lenei vaega.

Fa'amanuiaga 3: fa'afaigofie tele le fa'agasologa o le gaosiga mulimuli ane o fa'ailoga oloa

A maeʻa ona fausia le mea faigaluega e le vevela vevela, o le oloa maeʻa, ma e leai se mea e manaʻomia e teu ai le faitotoa ma toe faʻaaogaina le gaosiga o le malulu malulu, lea e aoga i le gaosiga o masini.O le tele o tagata gaosi oloa mai fafo ua tuʻufaʻatasia tamoʻe vevela ma masini e faʻateleina le faʻaleleia lelei o le gaosiga.

I le taimi nei, o mea e manaʻomia i aso taʻitasi ua faʻaaogaina lautele i totonu o fale gaosi oloa, o le manaʻoga maketi e tele, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi fou, o le mea fou o le faʻaogaina o le tele-lanu, faʻaogaina o le tele o meafaitino, o le atinaʻeina o e tatau ona tatou faʻamoemoeina mea e manaʻomia i aso uma!


Taimi meli: Apr-23-2023